Vissza a főoldalhoz

Támogassa adójának 1%-val munkánkat

Önnek lehetősége van adójának 1%-át felajánlani valamely nonprofit szervezetnek – ez Önnek nem kerül semmibe, hiszen az adóját így is úgy is meg kell fizetnie, azonban ha a Belváros-Lipótváros Lakosainak Egészségéért Alapítványt választja, akkor Ön a járóbeteg ellátás minőségének javítását támogatja.

Tisztelt Adózó!

Amennyiben fontos Önnek a hazai járó beteg ellátás javítása és folyamatos fejlesztése, valamint azoknak a szakembereknek a támogatása, akik töretlen lendülettel és fáradhatatlan energiával törekszenek a legjobb tudásukat, figyelmüket beleadni hivatásuk gyakorlása során a betegek ellátásának szolgálatába és úgy dönt, hogy adója 1 %-ával intézményünket támogatja, megteheti a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálatot segítő

Belváros-Lipótváros Lakosainak Egészségéért Alapítvány javára

a18102107-1-41 adószámra.

Segítségét előre is köszönjük.

Ez óriási segítségnyújtás az Ön részéről a kedvezményezettnek, hisz ezzel hozzájárul az intézmény orvosi műszereinek korszerűsítéséhez, a gyógyítás modernizálásához, a komfortosabb betegellátáshoz.

Köszönjük belénk vetett bizalmát, minden erőnkkel igyekszünk ennek megfelelni.

Alapítványunk pontos célja

A hazai járóbeteg ellátás egészségügyi színvonalának folyamatos emelése érdekében a járóbeteg ellátás fejlesztése és javítása mellett fontosnak tartjuk mindazon szakemberek támogatását, akik munkájukkal ezt segítik elő.

Célunk emelni az ezzel összefüggő egészségügyi szakterületek szakmai színvonalát és a hazai járóbeteg ellátás nemzetközi eredményeit. Alapítványunk támogatja a magas színvonalú oktatást, és kiemelt figyelmet fordít a Belváros-Lipótváros lakosainak egészségvédelme és megőrzése irányába, illetve a betegségek megelőzésének támogatásába.

Az alapítvány befektetési tevékenységet nem folytat, közhasznú szervezet, így a támogatási összeg után Ön adókedvezményre jogosult.
Kérjük, hogy személyi jövedelemadójának 1 %-ával is segítse Alapítványunkat, hogy magas színvonalú szakmai tevékenységünket megőrizni tudjuk és 
betegeink jobb ellátására fordíthassuk.

Így tudja támogatni alapítványunkat

Jelölje meg az adó 1% nyilatkozatán a Belváros-Lipótváros Lakosainak Egészségéért Alapítványt.

Adószáma: 18102107-1-41

Az 1%-on felül bankszámlaszámunkra támogatást küldhet lehetőségei és döntése szerint.

Bankszámlaszám: 73200165-11209564

Köszönjük segítségét!

Alapítványi kuratóriumunk elnöke: Dr. Birtalan Lajos, a Belváros-Lipótváros

Egészségügyi Szolgálat főigazgatója