Menedzserszűrés

Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészségtudatos életmód terjesztése. A feszített munkatempó, a stresszes környezet, a mozgásszegény életmód, hogy csak néhányat említsünk, mind-mind kedvezőtlenül hatnak a szervezetre. Ahhoz, hogy változást érjünk el, elengedhetetlen a hozzáállás megváltoztatása és az odafigyelés többek között önmagunkra, egészségünkre.

 Menedzserszűrési programunkat ajánljuk

mindazon magánszemélyek vagy munkáltatók figyelmébe, akik szeretnék saját maguk vagy munkatársaik egészségét megőrizni és figyelemmel kísérni állapotuk változásait. Az időben diagnosztizált betegségek esetében van esély a gyógyulásra. Akinek egészsége rendben van, testileg-lelkileg is kiegyensúlyozott ember, az terhelhető, könnyedén kezeli az élet bármelyik területén adódó problémákat, nem riad meg a feladatoktól, megnő a teljesítőképessége, motiváltsága. Minden munkaadónak lényeges szempont, hogy munkavállalói ne essenek ki a munkából sem rövidebb, sem hosszabb távolléttel járó betegség okán.
 
 

 

Kiváló felszereltség – jó helyen

A Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat az ország egyik legjobban felszerelt egészségügyi járó betegellátó intézete, mely könnyen megközelíthető a belváros szívében való elhelyezkedéséből adódóan. Ügyfeleink között neves vállalatok, bankok és szállodák éppúgy megtalálhatóak, mint a közintézmények, hivatalok.


 

 

Idejében felismert betegségek

Hiszünk abban, hogy a nálunk rendszeresen elvégzett szűrések segítséget nyújtanak abban, hogy idejében felismerjünk, kiszűrjünk betegségeket. A betegség kezdetén észrevett anomáliák nagy eséllyel sikeresen gyógyíthatók.


 

 

Csontritkulás (oszteporózis)

Az oszteporózis (más néven: csontritkulás) a csont mennyiségének, minőségének és működésének romlását jelenti. A legnagyobb arányban a klimaxon túl esett – jellemzően 50-60 év körüli - nők körében jellemző betegség.

Gyakori csonttöréssel jár. Időskorban minden harmadik nő és minden hatodik férfi szenved ettől a betegségtől.


 

 

 

 Elérhetőség:
 
Árajánlatot az info@blesz.hu 
e-mal címen tud kérni.