Szabadság(ok), Betegség(ek)
Állás ajánlataink
Webes elõjegyzés
Közbeszerzés
Információk
Betegjogi képviselõ elérhetõsége
Együttmûködõ partnereink


Tekintse meg intzetnket!

Belvros-Liptvros
Egszsggyi Szolglat

1051 Budapest, Hercegprms u. 14-16.
Tel: (1) 428-8100 Fax: (1) 428-8113
E-mail: info@blesz.hu

Trkp

 

Elõjegyzés

Tisztelt Betegeink!

Értesítjük Önöket, hogy az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelõ új webes elõjegyzési rendszerünk újra elérhetõ, mellyel szolgáltatásaink tovább bõvültek, reményeink szerint az Önök megelégedését szolgálva.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a webes elõjegyzési rendszer használata azonban a jogszabályi elõírások következtében regisztrációhoz kötött.
A regisztráció, melyhez az ún. BLESZ-kártya is kapcsolódik a megfelelõ dokumentumok kitöltésével és leadásával igényelhetõ intézetünk recepcióján, munkanapokon 10:00-17:30 között. A regisztrációhoz szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, TAJ kártyára és érvényes e-mail címre.
A BLESZ kártyát az Önkormányzat ingyenesen biztosítja az V. kerületben állandó bejelentett lakhellyel és lakcímkártyával rendelkezõ lakosok számára, a nem V. kerületiek pedig ellenszolgáltatás (2500 Ft.) fejében igényelhetik.
A BLESZ-kártya birtokosa a kiváltástól számítottan, hozzáfér a Rendelõintézetünkben képzõdött egészségügyi dokumentációjához is!

BLESZ Kártyás elõjegyzés itt!
2015.05.04.

Köszönettel
Belváros-Lipótváros Egészségügyi SzolgálatAmennyiben telefonon szeretne érdeklõdni vagy elõjegyezni, hívja a (061) 428-8100-as telefonszámot!