Ez a weboldal sütiket használ.

További információkért kérem kattintson ide.

Megértettem

Eljárásrend

Előjegyzés

Tisztelt Látogatóink!

Tisztelt Érdeklődők! Tisztelt Páciensek! Tisztelt Ellátottak! Tisztelt Betegek!

Megtiszteltetés számunkra, hogy honlapunkon keresztül üdvözölhetjük Önöket és hogy intézményünk szolgáltatásai iránt ez úton érdeklődnek.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2015. május 04-ével intézetünk az adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit betartva webes előjegyzési rendszert vezetett be az országban elsők között. Tettük ezt azzal a céllal, hogy a pácienseink számára egy újabb szolgáltatással kedveskedjünk, ami könnyebbé, kényelmesebbé és egyben gyorsabbá is teszi a kapcsolatfelvételt.

FONTOS INFORMÁCIÓ az online előjegyzésről!

Az online előjegyzéssel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a 2015. május 04. előtti regisztrációk nem érvényesek, mert azok nem felelnek meg a mai adatvédelmi szabályoknak, így azokat töröltük. Felhívjuk figyelmét, hogy jövőbeni online előjegyzési szándéka esetén újra regisztrálnia kell. Kérjük ezért, szíveskedjék a regisztrációhoz szükséges információkat lentebb elolvasni.

0614288100

Telefonon

Ezt javasoljuk mindazoknak, akik jobban kedvelik a hagyományosan megszokott formát, de nem riadnak vissza a telefonvonalak foglaltsága miatti várakozástól sem, illetve

Online

Web alapú előjegyzési rendszeren keresztül, akiknek lehetőségükben áll honlapunkat meglátogatni.

Online időpontfoglalás LABORBA

Aki interneten keresztül szeretne laboridőpontot foglalni az itt teheti meg. Figyelem! Rendelési időpontoglaláshoz kattintson ide.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a webes előjegyzési rendszer használata, a jogszabályi előírások következtében, regisztrációhoz kötött.

A regisztráció alapfeltétele az ún. BLESZ kártya kiváltása. Ezt intézetünk recepcióján igényelhetik 10:00 -17:30 között munkanapokon a megfelelő dokumentum kitöltésével és benyújtásával.

Image
Image

A regisztrációhoz szükséges okmányok:

  1. személyi igazolvány
  2. lakcímkártya
  3. TAJ kártya
  4. érvényes e-mail cím
Image

A BLESZ kártya költségei:

  1. az V. kerületi lakosok számára, akiknek az V. kerületben bejelentett állandó lakhelyük és lakcímük van, az V. kerületi Önkormányzat ingyenesen biztosítja
  2. a nem V. kerületi lakosok számára bruttó 2500 Ft díj egyidejű megfizetése ellenében igényelhető.

Mindazok, akik BLESZ kártyával rendelkeznek, élhetnek a kártyának azzal az előnyével is, ami rálátást engedélyez a rendelőintézetünkben vezetett személyes egészségügyi dokumentációikba.

Ez a weboldal sütiket használ.

További információkért kérem kattintson ide.

Megértettem
Our website is protected by DMC Firewall!