+ -
Alapértelmezett színséma
Fekete - fehér színséma
Fehér - fekete színséma

Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat – „SZTK rendelés” magánrendelői színvonalon

Szeretettel köszöntjük hazánk egyik legjobban felszerelt, legmodernebb rendelőintézetének a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat weboldalán.

Intézményünk Budapest belvárosának szívében várja a panasszal érkezőket, gyógyulni vágyókat több mint 30 szakrendelésünkön a legtöbb problémára kínálunk lehetőséget a betegségek felismerésére és a gyógyításra.

Pácienseinket képzett szakembergárda és kimagasló színvonalú technológiai háttér várja. Világszínvonalú rendelőintézetünk 1998 óta látja el a betegeket. Épületünk 6 emeletén a járóbeteg-ellátás szinte minden területe megtalálható.

A létesítmény közlekedési viszonyai kedvezőek: a Belváros egyik súlyponti részén, a Bank negyedben található, a kék metróvonal Arany János utcai megállójához közel. A közvetlen szomszédságban található Szent István téri mélygarázs az optimális, biztonságos parkolást tesz lehetővé azok számára, akik gépkocsival érkeznek.

Intézményvezetőink

Dr. Birtalan Lajos

főigazgató

Dr. Viczián Ágnes

orvos igazgató

Zupkó István

gazdasági igazgató

Bádi Anikó

ápolási igazgató

KARRIER

A Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat hazánk egyik legjobban felszerelt egészségügyi szolgáltató intézménye az alábbi álláshelyekre felvételt hirdet.

ALAPÍTVÁNYUNK

A hazai járóbeteg ellátás egészségügyi színvonalának folyamatos emelése érdekében a járóbeteg ellátás fejlesztése és javítása mellett fontosnak tartjuk mindazon szakemberek támogatását, akik munkájukkal ezt segítik elő.

MENEDZSERSZŰRÉS

Ha az Ön cége rendszeresen elküldi munkatársait szűrésekre, vizsgálatokra, azzal nem csupán egy fontos egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, hanem biztosítja a munkavégzés hatékonyságát is. Hiszen egy egészséges munkatárs általában motiváltabb, terhelhetőbb, precízebb, megbízhatóbban tud dolgozni – egy idejében nem kiszűrt betegség ezeket a páciens akaratától függetlenül visszább vetheti.

KAPCSOLAT

Belváros-Lipótváros Egészségügyi SzolgálatCím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.Telefon: +36 1 428 8100E-mail (Főigazgatói Titkárság): info@blesz.hu

Kötelező információk

Cookie védelem

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentesítési nyilatkozat