Tüdőszűrő

Általános információk:

Hol található?

Budapest XIII. Jász u. 84-88.

Telefonszám

06 1 320 - 1872

Szabadságok - távollétek:

 

Rendelési idők:
  H K Sz Cs P
  8:00 - 13:00  14:00 - 18:30 8:00 - 13:00 14:00 - 18:30 8:00 - 13:00
Tájékoztató:

Kérjük Kedves Betegeinket – előre is elnézést kérve a feleslegesnek látszó vegzatúra miatt – hogy amennyiben a BLESZ-ben történő ellátást választják, úgy tekintettel arra, hogy rendelésünk újólag indult, első alkalommal háziorvosi beutalóval fáradjanak be hozzánk.   Az első orvos-beteg találkozó során kell orvosi dokumentumaik átkéréséről is írásban nyilatkozniuk, amit a továbbiakban már a Rendelőintézet intéz.

Amennyiben tüdőszűrésen szeretnének részt venni úgy ez a

Budapest XIII. kerület Dévai u. 15/A. szám alatti tüdőszűrő állomáson történhet.

Mint tudják 40 év felett évente az
Önök által kezdeményezett első vizsgálat háziorvosi beutalóval ingyenes.
Saját kezdeményezésre 40 év alatt, illetve ha nem az ÁNTSZ által kötelezően elrendelt szűrővizsgálatról van szó, akkor a tüdőszűrésért térítési díjat kell fizetni. A foglalkozás-egészségügy keretében végzett tüdőszűrés is térítésköteles. Betegség gyanúja esetén a beutalóval érkezettek ellátása természetesen ingyenes.

Abban az esetben, ha olyan beteg szeretne tüdőszűrésen részt venni, aki már volt hasonló vizsgálaton vagy vizsgálatokon az előző években a VI. kerületben, úgy arra kérjük, hogy mielőtt elmenne a Dévai utcai tüdőszűrő állomásra,  keresse fel rendelőnket, hogy dokumentumaikat kikérve a szűrővizsgálat eredménye korrekt módon, előzményeik ismeretében születhessen meg.

Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat                  

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd