Mammográfia

Általános információk:

Hol található?

1. emelet / 141. ajtó

Telefonszám

06 1 353 9343

Email cím

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beutaló

 Igen

Előjegyzés szükséges

 

 

Tájékoztató:

Az V. kerületiek MaMMa szűrésére (45-65 életév között behívásra) központilag kijelölt intézmény a Budapest, II. kerület Kapás u. 22. szám alatt található. Ezekben a szűrőpontokban teljesülnek azok a szigorú szakmai feltételek pld. a leletezést két rtg. szakorvosnak kell végeznie, ami a biztonságos és magas szintű ellátás garanciája. Szomorú statisztika, hogy a behívott V. kerületi megjelentek aránya nem éri el a 20 %-ot sem, annak ellenére, hogy most már benne kellene lenni a köztudatban, hogy a korai felismerés a gyógyulás záloga lehet.

A MaMMa ZRT.-vel történt hosszas tárgyalások után a 2021. július 6-tól átvette a BLESZ-től a mammográfiás rendelést. A nem szűréses jellegű és a vizsgálatok során szükségessé váló mammográfiás vizsgálatokat is a MAMMA ZRT. fogja végezni a szűrőponttól elvárható szakmai színvonalon.

A vizsgálatok a múlt évben beszerzett csúcsminőségű rétegfelvételezésre is alkalmas digitális. rtg. készüléken fognak történni.
Gyanú esetén a szövettani vizsgálatot is a BLESZ-ben végzik.

A beutalónak az előírtakon kívül feltétlenül tartalmaznia kell a vizsgálatra felkért szolgáltató nevét: MaMMa Zrt. vagy BLESZ.

Mammográfiára és emlő ultrahang vizsgálatra előjegyzést kérni telefonon, e-mailen ill. weboldalon keresztül, az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefonszám: 06 1 353 9343

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.mamma.hu

Rendelési idők:
  H K Sz Cs P
 

 

 
 
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd