Eljárásrend

Karrier

A Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat hazánk egyik legjobban felszerelt egészségügyi szolgáltató intézménye az alábbi álláshelyekre felvételt hirdet.

Iskolavédőnő állás

Iskolavédőnő állás

Teljes munkaidős, határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonnyal betölthető iskolavédőnői állás részleteiért kattintson a fenti képre!
Kardiológiai szakasszisztens állás

Kardiológiai szakasszisztens állás

Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonnyal betölthető kardiológiai szakasszisztens munkakör részleteiért kattintson a fenti képre!
Recepciós

Recepciós

Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonnyal betölthető recepciós munkakör részleteiért kattintson a fenti képre!

Miért jó munkahely a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat?

A Budapest szívében, a belváros közepén minden irányból könnyen megközelíthető Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat (BLESZ) várja sok szeretettel azoknak a lelkes jelentkezőknek a pályázatát, akik szívesen dolgoznának egy nem nagy létszámú, családias hangulatú környezetben a járó beteg szakellátás területén.

Intézményünk előnyei közé sorolható, a jó infrastrukturális adottságon túlmenően, az a belső esztétika, amivel rendelkezik, és ami mind munkavállalói, mind páciens szemszögből tekintve nagy jelentőséggel bír. A felsoroltak mellett fontos még medikai gépparkunk folyamatos korszerűsítése, amely szintén a legmodernebb, a kor színvonalának megfelelő ellátást teszi lehetővé a bennünket felkereső pacienseink számára. 

Munkatársainkkal együtt ezen célokért dolgozunk:

Célunk, hogy a felelős és átgondolt gazdálkodás mellett egészségügyi szolgáltatásaink a legmagasabb minőségi színvonalat érjék el. Mindennapi munkánkkal erre törekszünk és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy megteremtve egy nyugodt munkahelyi hátteret, a nehézségek ellenére is, az egészségi problémáikkal hozzánk forduló betegeknek képesek legyünk megoldást nyújtani, állapotukon javítani, empátiás készségünkkel megértést tanúsítani feléjük. Mindezeknek az értékeknek a gyakorlása alapozza meg az intézményi hitvallásunkat. Azok a munkavállalók, akik ezt képviselik, az intézmény legértékesebb erőforrásának számítanak.

Milyen munkatársakat keresünk?

Szívesen dolgozunk olyan kollégákkal, akik szívügyüknek tekintik az egészségügyet, elkötelezettek, együttműködőek, nagy hangsúlyt kap szakmai célkitűzésük szempontjai között a betegségek gyógyításán túl maga a megelőzés is, ami ma még inkább csak innovatív iránynak számít.

Fontosnak tartjuk mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalról a kölcsönös tiszteletet, a bizalmat. Ez biztosítja azt a légkört, amelyben elhivatottan tevékenykedhetünk tehetségünk legmagasabb színvonalát nyújtva a betegek gyógyítása, gyógyulása szolgálatában.

Our website is protected by DMC Firewall!