Szabads???g(ok), Betegs???g(ek)
Álláslehetőségek
Webes elöjegyzés
Közérdekű adatok
Információk
Betegjogi képviselő
Együttműködő partnereink


Tekintse meg intézetünket!

Belváros-Lipótváros
Egészségügyi Szolgálat

1051 Budapest, Hercegprímás u. 14-16.
Tel: (1) 428-8100 Fax: (1) 428-8113
E-mail: info@blesz.hu

Térkép

 

Előjegyzés

Tisztelt Betegeink!

Értesítjük Önöket, hogy az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelő új webes előjegyzési rendszerünk újra elérhető, mellyel szolgáltatásaink tovább bővültek, reményeink szerint az Önök megelégedését szolgálva.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a webes előjegyzési rendszer használata azonban a jogszabályi előírások következtében regisztrációhoz kötött.
A regisztráció, melyhez az ún. BLESZ-kártya is kapcsolódik a megfelelő dokumentumok kitöltésével és leadásával igényelhető intézetünk recepcióján, munkanapokon 10:00-17:30 között. A regisztrációhoz szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, TAJ kártyára és érvényes e-mail címre.
A BLESZ kártyát az Önkormányzat ingyenesen biztosítja az V. kerületben állandó bejelentett lakhellyel és lakcímkártyával rendelkező lakosok számára, a nem V. kerületiek pedig ellenszolgáltatás (2500 Ft.) fejében igényelhetik.
A BLESZ-kártya birtokosa a kiváltástól számítottan, hozzáfér a Rendelőintézetünkben képződött egészségügyi dokumentációjához is!

BLESZ Kártyás előjegyzés itt!
2015.05.04.

Köszönettel
Belváros-Lipótváros Egészségügyi SzolgálatAmennyiben telefonon szeretne érdeklődni vagy előjegyezni, hívja a (061) 428-8100-as telefonszámot!