EESZT   telefonszám: +3628430655 térkép email: titkarsag@tormay.hu

Főigazgatói köszöntő

Kedves Látogatóink!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálatának minden munkatársa nevében intézményünk honlapján. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ennek a kivételes belvárosi intézménynek a vezetőjeként köszönthetem Önöket.

A rendelőintézet 1998-ban kezdte meg működését a Hercegprímás utca 14-16 szám alatt. A Szakrendelő csaknem teljes körű egészségügyi szolgáltatást nyújt az V. kerületben élő lakosság számára. A járóbetegellátás keretében több szakmában állunk a betegek rendelkezésére. Számunkra az a legfontosabb, hogy az idelátogató páciensek minél elégedettebben távozzanak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk betegeink gyógyulásáért, de legalább ilyen fontos számunkra az is, hogy segítséget nyújtsunk az egészség megőrzésében, az egészséges életmód kialakításában.

A folyamatos fejlesztések és modernizáció mellett állandó, aktív kapcsolatra törekszünk a kerületi lakosokkal. Keressük a háziorvosok, társszakmák és az önkormányzat partnerségét egyaránt annak érdekében, hogy ne csak akkor kerüljünk a helyi lakosokkal kapcsolatba, amikor betegségük miatt ellátogatnak hozzánk, hanem találjuk meg az együttműködés és párbeszéd lehetőségét a rendelőintézeten kívül is.

Honlapunkon tájékozódhatnak az általunk nyújtott szolgáltatások köréről, megismerhetik eredményeinket. Igyekszünk segíteni Önöket abban, hogy tájékozottak legyenek szakrendeléseink rendelési idejéről, és megismerhessék az ott dolgozó kollégákat. Munkatársaink nagy odaadással dolgoznak azért, hogy a hozzánk forduló páciensek mihamarabb és minél jobb állapotban, gyógyultan távozhassanak intézményünkből.
Remélem a honlap segíti Önöket abban, hogy szükség esetén bizalommal forduljanak a Szakrendelő orvosaihoz és szakdolgozóihoz.

Bádi Anikó
főigazgató

Adó 1%

Tisztelt Pácienseink!

Ha Önök elégedettek az Intézetben történt ellátásukkal, kérjük, támogassák adójuk 1%- ával a Belváros-Lipótváros Lakosainak Egészségéért Alapítványt, hogy még színvonalasabb egészségügyi ellátást tudjunk biztosítani pácienseink számára.

Adószámunk: 18102107-1-41

Köszönettel:

Belváros-Lipótváros Lakosainak Egészségéért Alapítvány